Wallbox Copper SB

Kotilatausasema

Asennettuna
alk.
1230,00 

Katso asennussisältö
Varastossa
Pyydä tarjous

Wallboxin Copper SB on älykäs laturi, joka mahdollistaa myös tulevaisuuden lataustarpeet. Tämä asema tukee kaikki sähköasennukset 1-vaiheisesta 1,4 kW asennuksesta aina 3-vaiheiseen 22 kW asennukseen asti. Eli oli lataustarpeesi sitte pieni tai suuri, tämä asema varmasti kattaa sen. Asema on varustettu Type2 pistorasialla, jolloin tarvitset oman kaapelin.

Asemassa on Bluetooth, WiFi ja ethernet yhteydet vakiona sekä mahdollisuus hallita useaa käyttäjää. Lisäksi asemassa PowerSharing, RFID-tunnistus ja DC-suojaus. Dynaaminen kuormanhallinta on mahdollista toteuttaa myös, siihen tarvitset erillisen energiamittarin. Mittarin löydät tarvikkeet osiosta, Carlo Gavazzi EM340

Energiamittarin avulla saadaan Copper SB:stä enemmän irti. Power Boost toiminnolla asaema seuraa talon muuta kulutusta, ja säätää lataustehoa sen mukaan, jotta pääsulakkeesi pysyvät ehjänä. Eco-Smart toiminnolla voidaan hyödyntää aurinkopaneelien tuotanto sähköauton latauksessa.

Copper SB sopii myös käytettäväksi hyvin esimerkiksi yritykselle. RFID-tagin avulla saadaan mitattua käyttäjäkohtaiset lataustiedot MyWallbox sovellukseen. Copper SB voidaan kytkeä myös muihin latauksenhallintajärjestelmiin OCPP-protokollan ansiosta.

 

Toimitussisältö: latausasema, RFID-kortti 1 kpl ja käyttöohjeet
Mitat: leveys 192mm, korkeus 260mm, syvyys 113mm, paino 2kg
Nimellisjännite: 400V
Kotelointiluokka: IP54
Valmistusmaa: Espanja
Takuu: 24kk

1.4 - 22 kWMahdollisuus kuormanhallintaanTukee AurinkosähköäType 2