Garo GLBDC-T222FC

Kotilatausasema

Asennettuna
alk.
1250,00 

Katso asennussisältö
Varastossa
Pyydä tarjous

GLBDC-T222FC -latausasema sopii asennettavaksi omakotitalojen, talonyhtiöiden ja toimistojen parkkipaikoille tai parkkihalleihin. Aseman voi asentaa seinään tai erillisen latausasemaa varten suunnitellun pylvään avulla maahan. Latausasemassa on yksi tyypin 2 kiinteä kaapeli (4,5 m), jonka latausteho on max. 22 kW. Latausasemassa on DIP-kytkimet, joilla lataustehoa voidaan rajoittaa esim 16 ampeeriin. Dynaaminen kuormanhallinta voidaan toteuttaa erillisellä energiamittarilla. Lisäksi asemaan voidaan lisätä WLAN ja RFID laajennukset, jotka mahdollistavat laitteen käyttäjien rajoituksen ja pilvipalvelut. 

Ruotsalaisen GARO-konsernin laadukkaat latauslaitteet ovat saatavilla niin Type1 kuin Type2 kaapeleilla, kuin ilmankin kaapelia, jos sinulla on jo auton mukana tullut kaapeli. Valikoimissa on asemia 3,7 kW:sta 22 kW:iin. Nämäkin latausasemat ovat laajennettavissa RFID- ja WLAN korteilla.

Saatavilla taloyhtiöihin ja yrityksille TWIN-mallin asemia, joilla voidaan ladata kahta ajoneuvoa samaan aikaa. Lisäksi mahdollista saada lisätarvikkeiden avulla käyttäjäkohtaiset kulutukset pilvipalvelun avulla, jolloin aseman energiamittaria ei tarvitse käydä lukemassa erikseen. Tämä mahdollistaa helpon käyttäjäkohtaisen kulutuslaskutuksen. Jos olet kiinnostunut näistä, otathan yhteyttä!

2.3-22 kWMahdollisuus kuormanhallintaanType 2